NEWS
25.05.19
El TransArtCabaret, a l’Espai Bonnemaison i amb dues sessions
Torna el TransArtCabaret, amb dues sessions, el dissabte 1 (20h) i el diumenge 2 de juny (18h) de juny, aquest cop, a l’Espai Francesca Bonnemaison!...El TransArtCabaret, a l’Espai Bonnemaison i amb dues sessions

Torna el TransArtCabaret, amb dues sessions, el dissabte 1 (20h) i el diumenge 2 de juny (18h) de juny, com sempre, amb artistes locals i internacionals i, aquest cop, a l’Espai Francesca Bonnemaison! Un espectacle per descobrir, promoure i celebrar la diversitat trans. Amb artistes com a Arid, Elena Sánchez, Eloi Martín, Elsa Ruiz, o Que no salga de aquí. I, naturalment, amb l’imprescindible i inenarrable Elga Von Fuster, com a presentadora... No t'ho pots perdre! Més info aquí.


21.09.18
Convocatòria de pel·lícules per a l’edició 2019 de la mostra FIRE!!
Ja podeu enviar les vostres pel·lícules per a la selecció de l'edició 2019 de la Mostra FIRE !! Amb screener online enviat a mostra@lambdaweb.org, o a través de FilmFreeway o FestHome. Per a més informació...Convocatòria de pel·lícules per a l’edició 2019 de la mostra FIRE!!

Ja podeu enviar les vostres pel·lícules per a la selecció de l'edició 2019 de la Mostra FIRE !! Amb screener online enviat a mostra@lambdaweb.org, o a través de FilmFreeway o FestHome. Per a més informació sobre com fer-ho, descarrega't les bases de la convocatòria 2019 punxant > aquí.


23.06.09
Alejandro Jodorowsky quema un armario en la inauguración del FIre!! 2009
PER INAUGURAR L'EDICIÓ 2009, LA MOSTRA FIRE!! I ALEJANDRO JODOROWSKY VAN CREMAR UN ARMARI DURANT LA NIT DE SANT JOAN
L'acte inaugural de la Mostra FIRE!! 2009 es va realitzar al Parc Joan Miró a les 10 de la nit de Sant Joan (23 de juny) i va comptar amb la inestimable presència d'Alejandro Jodorowsky que en un acte psicomàgic simbòlic,...
^